За нас

Моторници и яхти от Албако Импекс

Фирма АЛБАКО ИМПЕКС ЕООД е създадена през 1989 г.

От 2007 г. фирмата започва активна дейност по внос и продажба на лодки и яхти, както и развива необходимото сезонно сервизиране, ремонт, обслужване и други.

Представляваме най-продаваната марка луксозни лодки и яхти и един от най-големите производители в Бразилия – Fibrafort Boats, специализирана в производството на плавателни съдове с извънбордови и бордови двигатели от 5,50 m до 12,50 m. Уникалният стил на лодките и яхтите е дело на едни от най-прецизните бразилски инженери съвместно с Porsche Design – съчетание на модерен, напредничав дизайн и най-висока сигурност при плаване.

В света на луксозните яхти не можем да пренебрегнем и бразилския производител Schaefer Yachts, които също представляваме на българския пазар. Изтънченост, изисканост и лукс предлагат всички модели на марката – с дължина от 10,00 m до 25,00 m.

Фирмата е представител и дистрибутор на водещи западноевропейски производители в няколко основни области:

  • консумативи и машини за мебелната и дървообработваща промишленост: шкурки и абразивни материали за дървесина и метал, лепила и олепиляващи системи, режещи инструменти, байцове, лакови покрития и бои за дърво и метал, шприцпистолети, банцигови ленти, почистващи течности и препарати, машини за циклене на паркет, влагомери, сушилни камери
  • консумативи за ситопечат и тампонен печат: ситомастила, тампонни мастила, сита за ситошаблони, ситопечатна химия, ракелни гуми, защитни маски, лакове и смоли за електроника и оптоелектроника
  • консумативи за опаковки: лепила за опаковъчната промишленост и топлопечатно фолио за маркиране на опаковки
  • консумативи и машини за текстилната промишленост: полиамидни и еластомерни прежди, кръглоплетачни машини
  • филтърни шихти целулозни за винопроизводство, фармация, химия и др.
  • мелничарски сита, транспортни ленти за тестени изделия, текстилна промишленост и др.

Фирмата има собствен офис в центъра на София и собствена складова база в близост до София и поддържа на склад голямо разнообразие от продукти, като извършва доставки със собствен транспорт или по куриер до всяка точка на България.

Фирмата има цех за заточване на циркулярни триони и прави ножове, както и за рязане и конфекциониране на шкурки.

Във фирма АЛБАКО ИМПЕКС ЕООД работи екип от висококвалифицирани специалисти, които осигуряват техническа подкрепа и сервиз на клиентите на фирмата.

Фирма АЛБАКО ИМПЕКС ЕООД има свой магазин за хранителни стоки в квартал Изток, ул. Чехов 2 в София.

Нагоре