Луксозни RIB лодки

FLEX 680 M Cabin

FLEX-680 Militar Cabin носи уникален иновативен дизайн, революционни технически характеристики и черти, типично за лодка, създадена специално да служи на военни, полицейски, пожарни и други служби.

Екстремно подсилена подходяща за тежко натоварване, това е първата средна по големина лодка с кабина, произведена в Бразилия, която предлага комфорта на закритите моторни лодки, заедно с практичността и безопасността на RIB надуваемите лодки.

The FLEX 680 M Cabin е с дължина 6,80 метра и супер подсилена, идеална при изпълнението на интензивните задачи, които поражда професионалния подход на Бразилската брегова охрана, Пожарна служба, Военна полиция, Федерална полиция, както и други държавни агенции.

Предизвикателната Flex 680 M Cabin може да бъде оборудвана с един извънбордов двигател, осигуряващ отлично представяне и максимално оползотворяване на пространството. Големината й позволява лесно да се транспортира по всякакви пътища, така и да позволява военни дейности на места, които не могат да бъдат достигнати с конвенционална лодка.

Кабината предпазва хората на борда от слънце, дъжд, вятър и студ, облекчава работата на тези, чийто дълг е да бъдат през целия ден в открити води – в море, реки, язовири.

Технически данни:

Обща дължина: 7,69 m;
Дължина: 6,80 m;
Широчина: 2,80 m;
Широчина вътре: 1,70 m;
Диаметър на балоните: 0,42 m - 0,52 m;
Въздушни камери: 7;
Препоръчителен двигател: 1 от 225 - 300 к.с. или 2 от 115 - 140 к.с.
Тегло: 2.320 kg;
Капацитет: 7 души (1 капитан + 6 души);
Резервоар за гориво: 320 l;
Резервоар за сладка вода: 80 l.

Назад

Нагоре