Новият модел на Fibrafort 388 – авангарден, иновативен, функционален

01/03/2022

Новият модел на Fibrafort 388 – авангарден, иновативен, функционален

Не случайно наскоро представения от бразилския производител на лодки и яхти Fibrafort модел 388 Gran Turismo става най-награждаваната лодка на местния пазар през 2021 г. Тя е проектирана така, че да използва максимално пространството и всички на борда да се насладят на незабравими моменти със семейство и приятели в сладки или солени води.

Спортният дизайн, типичен за известната марка Fibrafort, многообразието от дейности, които лодката предлага, и вложените иновативност и качество радват все повече потребители по целия свят.

"С повече от 17 000 плавателни съдове, плаващи в Бразилия и 43 страни по света, Fibrafort донесе своя експертен опит за иновации в категорията на 38 футовите лодки. За нас е гордост и ние да представим иновативен продукт, произведен за забавление и за семейството, който може да радва най-различни хора, подчертава бизнес координаторът на Fibrafort Thiago Fagundes.

ЗАБАВЛЕНИЕ И МНОГООБХВАТНОСТ

Хората, на които им се отдава да правят традиционното барбекю със стил, няма как да не бъдат впечатлени от иновативното решение на кърмата – в задната част е оформена стилно голяма гурме зона, която пленява с уникалната подредба и отлични размери, за да угоди и на най-изтънчените на борда.

Освен скарата за барбекю, към гурме зоната е интегрирана възможност за използване на вода, огледало и удобни поставки за любимите напитки. В съседство е разположена удобна седалка за релакс.

Като допълнение към гурме пространството в задната част на лодката отличително впечатление прави хидравличната потопяема платформа, проектирана специално за новия модел 388, като предлага широка площ за различни забавления във водата.

КОКПИТ

Кокпитът и пилотското място са интегрирани перфектно с гурме зоната. В дясната половина разстоянието от пода до сенника тип хард топ е почти 2 метра, като по този начин е осигурен достатъчен простор, увеличаващ контакта с природното обкръжение. Светлите цветове на тапицерията, висококачествени метални елементи и LED oсветление са само някои примери за перфектни детайли. Кокпитът е различен, тъй като към него е приобщено кухненската зона с котлон, хладилник и многофункционален плот, а в другата част е разположена удобна кожена лежанка. Предвидено е място за трапезария с маса, изглед към телевизора и мощни високоговорители за по-добро настроение.

И добрите новини за новия модел 388 не спират дотук. Контролното табло е изключително добре оразмерено и благодарение на интелигентния си дизайн осигурява отлична видимост и почти 360º изглед. Мултифункционалния волан за управление напомня на управлението на луксозен спортен автомобил и най-високо ниво на оборудване.

На носа на лодката е позициониран голям удобен кожен солариум с място за трима души с предвидено място отстрани за поставяне на напитки и някои дребни необходими предмети.

ЗА ПРЕНОЩУВАНЕ

За комфорта през нощта на борда на този модел 388 от Fibrafort са предвидили две отделни спални помещения, които могат да се използват максимално удобно от 4 души. Отваряемите прозорци и люк подобряват осветеността и комфорта в помещенията. Голямата спалня в едното помещение може да се прибере и така то да бъде трансформирано в трапезария, като се монтира на негово място масата. Кабината долу разполага с помещение с отделена баня и тоалетна, което е включено в стандартното оборудване за този модел.

ДВИГАТЕЛИ

За задвижването на тази прекрасна лодка са предвидени двигатели от 270 до 350 к.с., бензинови или дизелови, като марката им е по избор на клиентите.

Повече за модела: Fibrafort 388 Gran Turismo (albacoboats.com)

Нагоре