За компанията Flexboat

24/01/2022

За компанията Flexboat

В началото на 2022 г. Албако стана изключителен представител и дистрибутор за България, Гърция, Сърбия, Македония и Румъния на бразилската премиум марка Flexboat – най-големия производител на надуваеми и луксозни RIB лодки в Бразилия.

FLEXBOAT CONSTRUÇÇÕES NÁUTICAS LTDA. е създадена през 1990 г. в град Атибая, намиращ се на 40 мили от град Сао Пауло, на площ от 270 000 кв. фута. Град Атибая е избран поради своето първокласно местоположение като транспортен център, а също и защото е близо до основните морски пазари в южните и югоизточните региони на Бразилия.

От тогава насам, 32 години по-късно, Flexboat продължава тяхната работа с любов и отдаденост. В този период Flexboat се превръща в марка, която е референция за качество, както и синоним за надуваеми лодки.

В производството си FLEXBOAT използва Hypalon (специален материал на базата на гума и неопрен, внос от Франция). Този материал със своите несравними качества гарантира, че лодките имат най-висок стандарт на безопасност и голяма издръжливост. Използвайки комбинация от материали и компоненти от най-висок клас и екип от висококвалифицирани професионалисти лодките на FLEXBOAT се превръщат в най-добрите, произведени в Бразилия.

След като започва да произвежда малки надуваеми лодки и RIB-ове до 12 фута и достига 15 000 продадени бройки в Бразилия, САЩ, Карибите и Европа, Flexboat продължава да разширява продуктовата си линия до представянето на 33 футовата SR 1000.

През 2005 г. Flexboat започва разработването на лодки, насочени към военните нужди, като скоро се превръща в основен доставчик на бразилските въоръжени сили, Федералната полиция, Военноморския флот, Пожарната, Силите за бързо реагиране и други.

Flexboat е изцяло насочена към бъдещо развитие в посока на по-широка продуктова гама, повече модели за почивка и свободно време, лодки с кабина и други иновации, насочени както към бразилския, така и към международния пазар. Продължава развитието на продуктите и за военните и за професионалните нужди със стремеж да се предлага винаги най-доброто.

Това е Flexboat! Нашата мотивация е да търсим съвършенство, като искаме да сме иновативни и да дадем на нашите клиенти цялостна удовлетвореност, когато използват нашите лодки където и да е по света.

Нагоре